„Wraith“ -CHARAKTER-GUIDE |Apex Legends |Game Hub |SCUF -spel (2023)

„Apex Legends” -CHARACTER-GUIDES

Titta på videonLäs artikeln

Välkommen till SCUF-legenden-guide för Wraith i Apexlegends Om du är ny på Apex eller bara försöker lära dig allt om de olika spelbara legenderna i Apex-legender, är du exakt här. Sedan dess med avslappnade och professionella spelare.Wraith lärde sig några små men effektiva förändringar i hennes kit för att göra dem fräscha och konkurrenskraftiga efter en serie innehållssäsonger för spelare. Position jämfört med de andra spelbara legenderna.Varje del i Wraiths kit gör det till ett exceptionellt svårt att nå.Spelare som sticker ut med Wraith stannar ständigt i rörelse medan de faller i strid och går i pension för att låta sina motståndare veta hur nästa skott kommer från.Wraith spelar också en stark roll i sitt lag eftersom det ger honom tillgång till starka omplaceringsverktyg och preliminära varningar när ett motsatt lag är att attackera dig. Håll och gillar att spela aggressivt, Wraith kan vara rätt legend för dig.Läs vidare för att få information om dina färdigheter och några tips om hur du gör det mesta av ditt spel med Wraith.

Delta i SCUF -nyhetsbrevet

Få uppdateringar för de senaste tips och artiklar, tillkännagivanden för nya produkter och kommer att vara de första att ta reda på när det finns kampanjer och erbjudanden genom att registrera dig för SCUF -nyhetsbrevet.Registrera dig nu och bli en del av #TeamScuf.

„Wraith“ -CHARAKTER-GUIDE |Apex Legends |Game Hub |SCUF -spel (1)

"Wraith" -färdigheter

Wraiths färdigheter är byggda kring sina tomhetsförmågor, vilket innebär att de kan komma in och lämna verkligheten för att undvika skador och omplacera själva.Sammantaget blir Wraith en av de svåraste legenderna med sitt kit och därmed en mardröm när hon spelar det av en erfaren spelare.Läs vidare genom Wraiths färdigheter för att få en större förståelse för vad den kan göra i dina spel.

  • Röster från tomheten (passiv)-Wraith -spelare varnas så snart en motståndare ser dig;När en spelare har ditt mål;Om ett stort antal motståndare har dött i ett område;Om det finns fällor i närheten;Och när det finns ett stort antal motståndare i området.
  • I tomheten (taktisk)- Misslyckande efter en kort försening i verkligheten, bli immun mot skador och öka kort rörelse innan du återgår till verkligheten.Wraith kan inte använda vapen kort innan, under och kort efter tomhetsvandringen.
  • DimensionsRiss (Ultimative)- Rit en portal i tomheten och öka din rörelseshastighet.Aktivera igen för att öppna en annan portal på din nuvarande plats som alla spelare kan använda för att snabbt resa mellan portalerna.

Fokus för Wraiths kit ligger på rörelsen och förmågan att överraska motståndaren."I tomheten" och "Dimension Tear" öppnar möjligheter att smyga upp med motsatta lag eller hoppa in och från strider för att fylla sköldar eller hitta den perfekta attackvinkeln.Naturligtvis bör du välja dina strider, för även om du attackeras har du verktygen för att självpositionera dig själv och sätta dig själv i en mer fördelaktig position.
Sov inte genom den taktiska informationen som "röster från tomheten" levererar i spelet.Om du vet hur du använder den garanterar denna information betydande överlevnadsförmåga om du är separerad från ditt team.En Wraith -spelare bör sällan falla i fällan för ett motsatt lag.Utövandet av användningen av de tillfällen som "röster från tomheten" erbjuder dig i spelet och lär dig hur kraftfull denna passiva färdighet kan vara att överleva, hålla ditt team borta och öppna möjligheter för dina egna fällor.

"Wraith" tips och tricks

Öva den samordnade användningen av alla dessa färdigheter för att bli en himmelsk mardröm som dina motståndare tänker två gånger innan de pressar.Här hittar du några fler tips för att ge dig själv en fördel i nästa spel.

  • Wraith strävar efter att vara oförutsägbar.Använd täckning och ändra ditt rörelsemönster medan du använder "i tomheten" och "dimension tår".Om du upptäcker att motsatta spelare är permanent på dina klackar så snart du dyker upp från en av färdigheterna, kan det vara dags att tänka om din rörelse.
  • Använd den information som erhållits genom din passiva skicklighet till din fördel.Kommunikationen av dessa referenser till ditt team kan innebära skillnaden mellan en motsatt attack från ingenstans och attacken mot ett motsatt team som antar att du skulle gå i fällan.
  • Var inte rädd för att fly när saker inte går så bra.Som nämnts tidigare lever Wraith och dör med sin förmåga att vara oförutsägbar.Om det motsatta teamet upptäckte dig, använd dina färdigheter för att dra sig tillbaka och hitta en mer fördelaktig attack för dig och ditt team.Med dimensionens tår är det lättare att återvända och säkra bannern för gjort lagkamrater, varför det är viktigt för Wraith -spelare att hålla sig vid liv.
  • Om möjligt, bet för att jaga dig om möjligt.Använd väggar och dörrar med ovanliga rörelser när du använder "i tomheten" för att snabbt bakhåll, medan motståndaren går genom dörrar, eller upprätt dimension tårar på fältet för att uppnå enkla dödar i alla de som är dumma att följa dig genom portalerna.
  • Kom ihåg att dina motståndare fortfarande kan se dig när du använder "i tomheten".Om du har ett motsatt team på dina klackar måste du använda omslag och vinklar för att avbryta siktlinjen och göra det bästa av denna förmåga.
  • Glöm inte att varje spelare kan använda dina portaler skapade med dimensionens tår.Var uppmärksam på placeringen av båda portalerna så att du inte öppnar bakdörren till ett motsatt team för att brista i en strid medan ditt team är involverat.

Efter några spel med Wraith blir det helt klart varför denna legend kontinuerligt är en av de mest populära spelbara karaktärerna sedan början av Apex Legends.Roliga färdigheter som stora möjligheter kan skapas för spännande matcher säkerställer ett underhållande spel.
Om du vill lära dig mer om Write, titta på videon från Staycation överst eller läsa hela videokriptet nedan.Och ta också en titt på länkarna nedan till vårt andra Apex -legendinnehåll.

Läs komplett videokript

"Hej YouTube.Vad fungerar?Välkommen tillbaka till kanalen.Idag kommer vi att spela några Apex -legender igen, och vi tar Wraith. Enligt Apex är de uppenbarligen den mest populära legenden i Apex Legends och med Loststreasus -uppdateringen har hon fått en av de största sista förändringarna som jag ännu inte har behandlat.Därför spelar vi nu med henne. Det var ganska stora förändringar i henne och hennes fas har nu stigit från 0,4 till 1,25 sekunder.Om du normalt går in, lider människor något, fasar omedelbart ut och försvinner vad som skadar färdigheten i spelet.Därför ville de göra en omplaceringsförmåga att flytta om som används strategiskt för att inte drabbas av någon skada genom att byta från en plats till en annan, men nu finns det denna galna animation i spelet.Jag vet inte vad det handlar om.Det är tillräckligt dåligt att Wraith springer runt som Naruto.Hon är - och nu tar hon båda fingrarna - det är fantastiskt.Jag vet inte vad jag ska tänka på det.Skriv i kommentarerna vad du tycker om den nya animationen.Förseningen - det är irriterande, men du har nu en fördel från din fas.Det rör sig nästan 30% snabbare i fasen, hon kan se andra motståndare i tomrum och förmågan fungerar nu en sekund.Så om du kan hantera det har förmågan nu blivit mycket bättre. Ganz ärligt talat, jag älskar det.Jag menar, det finns några ganska otroliga spel i dagens video medan vi spelar det nya beväpnade och farliga spelläget.Så jag hoppas att du gillar dagens video.Lämna en liknande och prenumerera på kanalen när du är ny.Och glöm inte att slå på meddelandena, för jag kommer att publicera mycket. På senare tid har massor av nya videor kommit ut, så jag hoppas att du gillar det.Vi ses i slutet av videon. “ - StayRation

Fler artiklar om Apexlegends

"Apexallends" -listan på karaktärsnivå
Toppkontrollkonfigurationer för Apex Legends
Toppkontrollkonfigurationer för Apex Legends
Professionella tips för Apex Legends
De bästa vapnen på Apexlegends
Förbättra målförvärvet i Apexlegends
Kom igång med Apex Legends med en scuffbasis
De bästa 5 -kontrolltips för Apex Legends

FAQs

Does Wraith run faster when phasing? ›

The delay - it kind of sucks but the benefits you get from her phase now. She now moves like 30% faster while in phase walk, she can see other enemies in the void and it lasts an extra second now so as long as you could pull it off it's a way better of an ability now.

How long does it take to activate Wraith Q? ›

Wraith plays two animations when activating this ability, which takes 1.25 seconds in total. In the first second, she plays a "focusing" animation. In the last 0.25 seconds Wraith "activates" the ability.

Does Wraith portal make you faster? ›

While using Dimensional Rift, Into the Void activates immediately and Wraith gains a 25-percent movement speed bonus, allowing her to move more effectively while placing a portal. Wraith only has a limited amount of distance to place the portal, as is indicated by a yellow energy bar while casting the ability.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 09/07/2023

Views: 5826

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.