Vem är Michael Sam? Wiki, Biografi, Ålder, Maka, Nettovärde – ItsBiography (2023)

Michael Sam Wiki – Michael Sam Biografi

Michael Sam är en välkänd kändis från USA. Så låt oss kolla in Michael Sams personliga och offentliga fakta, Wikipedia, bio, make, nettoförmögenhet och karriärdetaljer. Michael Sam föddes i Galveston, Texas 1990.

Födelsenamn, smeknamn och yrke

Så först, låt ossta en tittvissa personliga uppgifter om Michael, som namn, smeknamn och yrke.

Riktiga namnMichael Alan Sam Jr.
SmeknamnMichael
YrkeAmerikansk fotbollsspelare

Det kan vara möjligt att han har några fler smeknamn och om du vet, se till att du nämner dem i kommentarsfältet.

Ålder, födelsedatum, religion och födelseplats

Om du kanske vill veta mer om Michael, så täcker vi även andra personliga uppgifter.
Det här avsnittet kommer att få Michaels ålder, födelsedag, religion, hemstad, matvanor och födelseplatsdetaljer.

Ålder (2021)31 år
FödelseortGalveston
Födelsedatum7 januari 1990
SolteckenStenbocken
HemstadGalveston
MatvanorInte tillgänglig
Nationalitetamerikansk

Michael Alan Sam Jr. föddes den 7 januari 1990 i Galveston. Michaels ålder är 31 år från och med 2021 och hans födelseplats är Galveston.
För närvarande bor han i Galveston och arbetar som amerikansk fotbollsspelare.
Efter nationalitet är han amerikansk, och för närvarande är hans matvana bland vegetarisk och icke-vegetarisk.
Han dyrkar också alla gudar och gudinnor och firar även alla högtider.
Hans hobby är skådespeleri. Han älskar att agera i filmer och serier.

Läs också: Vem är Aasiya Kazi Wiki, biografi, ålder, make, nettovärde

Höjd, vikt och kroppsmått

Michaels längdär 1,88 m lång och han ser lång ut när han står med sina vänner. Även om han är lite lång jämfört med sina vänner lyckas han ändå behålla sin vikt.
Hansviktärrunt Ej tillgänglig och han tränar alltid för att upprätthålla det. Han älskar att träna regelbundet och säger också åt andra att göra det.
EnligtMichael,du måste träna regelbundet för att hålla dig i form. hanskroppsmåttär inte tillgängliga för närvarande, men vi kommer att uppdatera dem mycket snart.

Höjd1,88 m
In Meter: ej tillgänglig
In Feet: ej tillgänglig
ViktInte tillgänglig
I pund: ej tillgängligt

Michael Sam make, fru, , personligt liv

FörälderInte tillgänglig
FarInte tillgänglig
MorInte tillgänglig
brorInte tillgänglig
SysterInte tillgänglig
Civilståndinte tillgänglig
Fruinte tillgänglig
FlickvänUppdatering snart
Barn1

Michaels fars namn är inte tillgängligt. Vi har ingen mer information om Michael Fader; vi kommer att försöka samla in information och uppdatera snart.
Michaels mammas namn är inte tillgängligt. Vi har ingen mer information om Michael Fader; vi kommer att försöka samla in information och uppdatera snart.
Dessutom har vi ingen aning om hans bror och syster, och vi vet inte heller deras namn.
Men vi försöker samla in all information om Michael och kommer att uppdatera dig snart.
hans flickväns namn är inte tillgängligt. De är i relation från tidigare år av stark relation. Vi har ingen information om Michaels flickvän.
Men vi är säkra på att Michael inte är tillgänglig och hans frus namn är inte tillgängligt. Nu är hans förhållande perfekt. Vi har ingen mer information om hans fru.
Dessutom har vi ingen information om hans son och dotter. Vi kan inte säga deras namn. Om du vet lite information, vänligen kommentera nedan.

Michael Alan Sam Jr.Nettovärde

Michael Alan Sam Jr.s uppskattade nettovärde är 80 000 USD – 85 000 USD.

Månadsinkomst/lön (ca)80 000 USD – 85 000 USD
Nettovärde (ca)$4 miljoner - $6 miljoner USD

Twitter, Facebook och Instagram

InstagramMichael Sam Instagram-profil
TwitterMichael Sam officiella Twitter
FacebookMichael Sam Facebook-profil

Snabba fakta du behöver veta

2016

I april 2016 talade Sam med HBTQ-grupper på Missouri State Capitol mot ett lagförslag som skulle möjliggöra diskriminering av HBTQ-personer och personligen lobbat statliga lagstiftare.

2015

Sam var en konsensus All-American och Southeastern Conference (SEC) Defensive Player of the Year som senior i Missouri. Efter att ha avslutat sin fotbollskarriär på college kom Sam offentligt ut som gay. Han blev den första offentligt gayspelare som draftades i NFL. Rams klippte honom under de sista försäsongslistans nedskärningar. Han tillbringade också tid på Dallas Cowboys träningslag innan han avstod från. Han skrev på med Montreal före säsongen 2015 och blev den första offentligt gayspelare som spelade i CFL.

Den 22 maj 2015 skrev Sam på ett tvåårskontrakt med Montreal Alouettes från CFL, vilket gjorde honom till den första öppet gayspelaren i ligans historia.

Den 12 juni, en dag före Alouettes första försäsongsmatch, fick Sam tillstånd att lämna lägret av "personliga skäl" för att återvända hem till Texas, och placerades på den avstängda listan. Den specifika orsaken till hans avgång har aldrig offentliggjorts. Den 26 juni meddelade laget att Sam hade återvänt till Montreal och skulle återuppta träningen med laget den 30 juni. Efter att ha suttit borta från lagets fem första matcher gjorde han sin CFL-debut den 7 augusti 2015 mot Ottawa Redblacks och blev den första offentligt homosexuella spelaren att spela i en CFL-match för ordinarie säsong. Han spelade inte in en tackling i matchen. Sam missade nästa match efter att laget rapporterade att han hade ont i ryggen. Han lämnade laget dagen efter, med hänvisning till oro för hans mentala hälsa efter en 12-månaders sträcka som han beskrev som "svår". Montreal placerade honom återigen på sin avstängda lista. Efter att ha lämnat Montreal sa Sam till radiovärden Dan Patrick i sitt program att han aldrig ville spela i CFL till att börja med. "Det var verkligen ett sista samtal att gå till CFL. Jag ville egentligen aldrig gå till CFL, men jag gjorde det och jag åtog mig att gå”.

(Video) Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe

Den 14 augusti 2015 meddelade Sam, på Twitter, att han skulle gå bort från professionell fotboll på grund av mentala hälsoskäl. Han delar för närvarande med sig av sina erfarenheter som författare och motiverande talare.

Efter att ha blivit draftad av Rams sändes Sams känslomässiga reaktion på hans utkast live på tv, då han kysste sin pojkvän, Vito Cammisano. Cammisano, som rapporteras ha dejtat Sam i flera månader, är en stipendiat vid University of Missouri och var medlem i skolans simteam. I januari 2015 tillkännagav Sam och Cammisano sin förlovning. Paret avslutade dock sin relation i juni 2015, även om de har förblivit vänner.

Den 24 februari 2015 tillkännagavs Sam som en av kändisarna att tävla på den 20:e säsongen av Dancing with the Stars. Han samarbetade med den professionella dansaren Peta Murgatroyd. Sam och Murgatroyd slogs ut under den fjärde tävlingsveckan och slutade på tionde plats.

2014

Sam utsågs till ett förstalags All-American av Walter Camp Football Foundation, Associated Press, Sporting News, American Football Coaches Association och Football Writers Association of America. Han utsågs också till semifinalist för Chuck Bednarik Award, Hendricks Award och Lombardi Award. Missouri spelade i 2014 Cotton Bowl Classic, där Sam tvingade fram en fumble som returnerades för en touchdown, vilket säkrade Missouris seger över Oklahoma State Cowboys.

Tidiga prognoser hade Sam som ett tredje eller fjärde val i 2014 NFL Draft. Hans prestation i NFL Scouting Combine i februari 2014 sågs som en besvikelse, vilket sänkte förväntningarna om huruvida han skulle tas med i draften. Han ansågs vara för liten för att spela defensiv och för långsam för att spela ytterlinjeback. Han visade förbättringar på ett offentligt träningspass en månad senare, men hans pre-draft-ranking varierade från 12:e till 25:e bland defensiva mål. Vid 2013 års draft valdes totalt 33 defensiva mål, varav 23 togs i de fyra sista omgångarna.

St. Louis Rams draftade Sam i den sjunde omgången, den 249:e av 256 spelare som valdes ut i 2014 års draft. Han blev den första offentligt gay spelaren som draftades till NFL. I ett uttalande sa president Barack Obama att han "gratulerar Michael Sam, Rams och NFL för att de tagit ett viktigt steg framåt idag i vår nations resa" och att "[f]rån spelplanen till företagens styrelserum, HBT-amerikaner bevisar varje dag att du ska bedömas efter vad du gör och inte vem du är.” St. Louis Rams-tröjor som bär hans namn blev de näst bäst säljande rookie-tröjorna på NFL:s hemsida efter Cleveland Browns quarterback (och Heisman Trophy-vinnaren) Johnny Manziel. Under perioden 1 april till 17 juli rankades Sams tröja på en sjätte plats i försäljning bland alla NFL-spelare.

Sam gjorde sin professionella debut den 8 augusti 2014, under den första försäsongsmatchen mot New Orleans Saints, där han gjorde en tackling i matchen på quarterback Ryan Griffin. Under den andra försäsongsmatchen mot Green Bay Packers spelade Sam in sin första professionella spark där han sparkade Matt Flynn. I försäsongsmatch 3 mot Cleveland Browns sparkade Sam Manziel. I fyra uppvisningsmatcher spelade Sam in 11 tacklingar och 3 säckar, inklusive en lagledande 6 tacklingar i sista matchen. "Jag tror att han kan spela i den här ligan", sa Rams tränare Jeff Fisher. Den 30 augusti släppte St. Louis Sam som en del av en sista omgång av nedskärningar för att reducera deras spellista till de 53 spelarna med ligan före start av grundserien. Rams, som höll nio defensiva linjemän, valde att behålla den undraftade rookien Ethan Westbrooks framför Sam. Medan deras statistik liknade, gav Westbrooks mångsidigheten att spela alla fyra defensiva linjepositionerna, medan Sam hade spelat praktiskt taget uteslutande som vänsterförsvar. Av de 41 valen i den sjunde omgången i 2014 års draft var det bara 22 som gjorde de första 53-mannalistan. St. Louis valde att lägga till djup på andra positioner och lade inte till Sam till deras träningslag efter att han godkände undantag.

Den 3 september 2014 lades Sam till tränargruppen för Dallas Cowboys. Den 21 oktober avstod Cowboys från Sam för att ge plats åt linebackern Troy Davis.

Den 9 februari 2014, i en intervju med Chris Connelly på ESPN:s Outside the Lines, svarade Sam på frågor om sin upplevelse och sin status som en av collegefotbollens första öppet själverkända gayspelare. Vid den tiden hade ingen aktiv NFL-spelare någonsin kommit ut offentligt. Anonyma NFL-chefer sa till Sports Illustrated att de förväntade sig att Sam skulle falla i draften som ett resultat av hans tillkännagivande. Dessa uttalanden fick National Football League Players Associations verkställande direktör, DeMaurice Smith, att svara att varje lagtjänsteman som anonymt nedgraderar Sam är "tarmlös". Från fängelset sa hans bror Josh: "Jag är stolt över honom för att han inte blev som jag. Jag älskar honom fortfarande, oavsett hans livsstil. Han är fortfarande min bror och jag älskar honom."

(Video) Draw My Life - Markiplier

Veckan efter sin ESPN-intervju återvände Sam till Missouri med fotbollslaget Tigers för att ta emot 2014 års Cotton Bowl-mästerskapstrofé vid en ceremoni som hölls i halvtid av en Missouri Tigers-basketmatch på Mizzou Arena. Antigayaktivisten Shirley Phelps-Roper och cirka 15 andra medlemmar av Westboro Baptist Church, en organisation som allmänt anses vara en hatgrupp, protesterade mot hans framträdande. Studenter organiserade en motprotest som uppgick till tusentals och satte ihop en "mänsklig vägg" framför demonstranterna.

Sam vann Arthur Ashe Courage Award vid 2014 ESPY Awards. Han utsågs till en av GQ:s Årets män och finalist för Sports Illustrateds Årets idrottsman.

2013

Som senior 2013 noterade Sam 11,5 quarterbacksack och 19 tacklingar för en förlust. Han ledde SEC i båda kategorierna och knöt Missouris ensäsongsrekord för sackor. Han utsågs till SEC Defensive Player of the Week i två på varandra följande veckor, efter att ha spelat in tre säckar vardera i matcher mot Arkansas State Red Wolves och Vanderbilt Commodores. Efter säsongen utsågs Sam till SEC Co-Defensive Player of the Year, med C. J. Mosley från University of Alabama, och ett första-lags all-SEC-val.

Under sin collegekarriär samlade Sam 123 tacklingar, inklusive 36 för förlust, 21 säckar, sex påtvingade fumbles och två avlyssnade passningar. Han tog examen från Missouri i december 2013. Han deltog i 2014 Senior Bowl i januari 2014; Han ansågs vara för liten för att spela som defensiv i National Football League (NFL) och spelade som ytterlinjeback. Sam kämpade på den nya positionen.

I augusti 2013 tog Sam tillfället i akt på en grupppresentera-dig-session för att informera sina lagkamrater i Missouri om att han var gay, och fann dem stöttande. Han undvek att prata med media för att undvika att ta upp rykten om hans sexualitet. Han kom ut till sin far en vecka innan han kom ut offentligt. New York Times skrev att hans far, en självbeskriven "old-school ... man-och-en-kvinna typ av kille", sa "Jag vill inte att mina barnbarn ska växa upp i den typen av miljö." Hans far sa till Galveston Daily News att han var "fruktansvärt felciterad", även om The New York Times hävdade att han citerades "exakt och rättvist".

2009

Sam accepterade ett stipendieerbjudande från University of Missouri (Mizzou), efter att han rekryterats av Craig Kuligowski, lagets defensiva linjetränare. Kuligowski rekryterade andra spelare nära Hitchcock, vilket gjorde honom bekant med Sam. Sam gick i skolan från 2009 till 2013. Han spelade för Tigers och tävlade i Big 12 Conference. Han var rödskjortad under sitt första år i Missouri och spelade in 3,5 quarterbacksäckar, 24 tacklingar, inklusive sju tacklingar för förlust, två påtvingade fumbles, en avlyssning och en blockerad spark som en rödskjortad nybörjare. Under sitt andra år snappade Sam en tippad passning i en match mot Texas Tech Red Raiders, vilket säkrade en seger för att göra Mizzou bowl kvalificerad. 2012 gick Mizzou över till Southeastern Conference (SEC). Sam registrerade ​3 ⁄2 säckar när han startade i nio av lagets matcher.

1998

Sam är det sjunde av åtta barn som föddes till JoAnn och Michael Alan Sam, Sr. Hans föräldrar separerade när han var ung. Som barn såg Sam en av sina äldre bröder dö av en skottskada. Ytterligare en äldre bror har varit försvunnen sedan 1998, och hans andra två bröder sitter i fängelse. En syster som föddes före honom dog i spädbarnsåldern. Vid ett tillfälle i sin barndom bodde Sam i sin mammas bil. Han blev en gång av misstag mackad av polisen som höll på att arrestera en av hans bröder.

(Video) Rita Pierson: Every kid needs a champion | TED

1990

Michael Alan Sam Jr. (född 7 januari 1990) är en amerikansk före detta professionell fotbollsspelare som var ett defensivt mål. Sam spelade collegefotboll för Missouri Tigers och draftades av St. Louis Rams i National Football League (NFL) i den sjunde omgången av 2014 års NFL-draft. Han spelade en säsong för Montreal Alouettes i Canadian Football League (CFL).

Liknande inlägg

Bio, Wiki, Biografi

Vem är Mikkel Frankoch? Wiki, biografi, ålder, make, nettovärde

FörbiJane Eyre

Mikkel Frankoch Wiki – Mikkel Frankoch Biografi Mikkel Frankoch är en välkänd kändis från Danmark. Så låt oss kolla in Mikkel Frankochs personliga och offentliga fakta, Wikipedia, bio, make, nettoförmögenhet och karriärdetaljer. Mikkel Frankoch föddes i Danmark 1996. Födelsenamn, smeknamn och yrke Så först, låt oss ta en titt på några...

Bio, Wiki, Biografi

Vem är Bartek Pacuszka? Wiki, biografi, ålder, make, nettovärde

FörbiJane Eyre

(Video) Buckethead Unmasked - Who is Buckethead?

Bartek Pacuszka Wiki – Bartek Pacuszka Biografi Bartek Pacuszka är en välkänd kändis från Polen. Så låt oss kolla in Bartek Pacuszkas personliga och offentliga liv, Wikipedia, bio, make, nettoförmögenhet och karriärdetaljer. Bartek Pacuszka föddes i Warszawa, Masovien, Polen 1990. Födelsenamn, smeknamn och yrke Så först, låt oss ta en...

Bio, Wiki, Biografi

Vem är Erika Hendsel? Wiki, biografi, ålder, make, nettovärde

FörbiJane Eyre

Erika Hendsel Wiki – Erika Hendsel Biografi Erika Hendsel är en välkänd kändis från Estland. Så låt oss kolla in Erika Hendsels personliga och offentliga fakta, Wikipedia, bio, make, nettoförmögenhet och karriärdetaljer. Erika Hendsel föddes i Tallinn, Estland 1997. Födelsenamn, smeknamn och yrke Så först, låt oss ta en titt på...

Bio, Wiki, Biografi

Vem är Marina Fedorova? Wiki, biografi, ålder, make, nettovärde

FörbiJane Eyre

Marina Fedorova Wiki – Marina Fedorova Biografi Marina Fedorova är en välkänd kändis från Ryssland. Så låt oss kolla in Marina Fedorovas personliga och offentliga fakta, Wikipedia, bio, make, nettoförmögenhet och karriärdetaljer. Marina Fedorova föddes i Sevastopol 1997. Födelsenamn, smeknamn och yrke Så först, låt oss ta en titt på några...

Bio, Wiki, Biografi

Vem är Stephanie Meadow? Wiki, biografi, ålder, make, nettovärde

FörbiJane Eyre

Stephanie Meadow Wiki – Stephanie Meadow Biografi Stephanie Meadow är en välkänd kändis från Storbritannien. Så låt oss kolla in Stephanie Meadows personliga och offentliga fakta, Wikipedia, bio, make, nettoförmögenhet och karriärdetaljer. Stephanie Meadow föddes i Jordanstown, Nordirland 1992. Födelsenamn, smeknamn och yrke Så först, låt oss ta en...

Bio, Wiki, Biografi

Vem är Josh Roenicke? Wiki, biografi, ålder, make, nettovärde

FörbiJane Eyre

(Video) Amanda Burden: How public spaces make cities work

Josh Roenicke Wiki – Josh Roenicke Biografi Josh Roenicke är en välkänd kändis från USA. Så låt oss kolla in Josh Roenickes personliga och offentliga fakta, Wikipedia, bio, make, nettoförmögenhet och karriärdetaljer. Josh Roenicke föddes i Baltimore, Maryland 1982. Födelsenamn, smeknamn och yrke Så först, låt oss ta...

Lämna ett svar

FAQs

What are some fun facts about Michael Sam? ›

If he were to make a team, he would become the first openly gay active player in NFL history. Michael Sam was born in Galveston, Texas, and grew up in nearby Hitchcock. He attended the University of Missouri, where he majored in Parks, Recreation & Tourism and played football.

Who is Michael Sam's boyfriend? ›

Michael Sam and Vito Cammisano were among America's most visible couples in 2014. Sam is the first openly gay NFL draftee, proposed to Vito in a profoundly personal gathering. It was the culmination of a stunning couple of months for him, as he was living his dream both on and off the field.

How much money did Michael Sam make? ›

Michael Sam signed a 4 year, $2,265,896 contract with the St. Louis Rams, including a $45,896 signing bonus, $45,896 guaranteed, and an average annual salary of $566,474.

Where did Michael Sam go to college? ›

Michael Alan Sam Jr.

A defensive end, Sam played college football for the Missouri Tigers and was selected by the St. Louis Rams of the National Football League (NFL) in the seventh round of the 2014 NFL draft. He played one game for the Montreal Alouettes in the Canadian Football League (CFL).

Was Michael Sam cut? ›

EARTH CITY, Mo. -- The St. Louis Rams have released defensive end Michael Sam, the first openly gay player selected in the NFL draft.

Why did Michael Sam leave the NFL? ›

But he never played in a regular season game for the NFL, and in 2015, Sam retired from football, citing mental health reasons. “The last 12 months have been very difficult for me, to the point where I became concerned with my mental health,” Sam said in an announcement on Twitter.

How did they catch Michael Sams? ›

During the money drop in the Stephanie Slater case, scores of undercover officers tried to capture Sams but despite their best efforts, he managed to get away. It wasn't until recordings of his voice were played on BBC's Crimewatch and his ex wife, Susan Oake, recognised him. She alerted police and Sams was arrested.

Is Michael Sam engaged? ›

Michael Sam Engaged to Boyfriend Vito Cammisano | News, Scores, Highlights, Stats, and Rumors | Bleacher Report.

Is Michael Sam still engaged? ›

It's over! Michael Sam has called off his six-month engagement and broken up with Vito Cammisano, a source close to the athlete confirmed to Us Weekly on Tuesday, June 30.

How much does Sam make on ESPN? ›

ESPN will reportedly welcome back at least one member of its Sunday NFL Countdown crew next fall. Countdown host Sam Ponder and the network have reportedly agreed to a new contact, according to Andrew Marchand of The New York Post. The deal will reportedly pay her a total of about $3 million over the next three years.

Did Michael Sam find his brother? ›

“As the bus was leaving my brother walked back into the house and I never saw him again,” Sam said. He remains missing.

Where did Michael Sam grow up? ›

Michael Alan Sam, Jr. is the seventh of eight children born to JoAnn (Turner) and Michael Alan Sam, Sr., who separated when he was young. He grew up in Hitchcock, Texas, about 40 miles southeast of Houston, near Galveston Bay.

What college did Sam Hunt play football? ›

Early life and football career
Personal information
Height6 ft 3 in (1.91 m)
Weight215 lb (98 kg)
Career history
CollegeMiddle Tennessee (2003–2004) UAB (2005–2007)
1 more row

Where did Sam Martin go to college? ›

Sam Joseph Martin (born February 27, 1990) is an American football punter for the Buffalo Bills of the National Football League (NFL). He played college football at Appalachian State, and was drafted by the Detroit Lions in the fifth round of the 2013 NFL Draft. Fayetteville, Georgia, U.S.

Was Sam Hunt a college football player? ›

In college, Sam went from Middle Tennessee State (played in six games, attempted one pass), to transferring to UAB (University of Alabama Birmingham) and starting there in 2006 and 2007. In 2006, Sam threw for 655 yards and 2 touchdowns. He almost beat Oklahoma that year, keeping UAB in the lead through three quarters.

Videos

1. Hans Rosling: Global population growth, box by box
(TED)
2. Stress, Portrait of a Killer - Full Documentary (2008)
(interface)
3. JANINE LINDEMULDER - A Legendary Figure | After Porn Ends 2 (2017) Documentary
(Karbonshark)
4. The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary
(Paris Hilton)
5. Welcome to my World 🎸 Dick Grob 🎸 a talk about Elvis Presley
(Ostjysk TV)
6. The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy
(VICE)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated: 06/08/2023

Views: 6764

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.