19 bästa exfolierande kroppstvättar (2021 recensioner och köpguide) | Nubo skönhet (2023)

Inmatningexfolierande kroppstvättar: På exakt samma sätt som din hy kräver en bra peeling för att upptäcka din naturliga lyster, kan hela din kropp vinna på att ta bort dessa irriterande fläckar av torr hud också. Oavsett om du vill höja vätskevariabeln medan du skrubbar, kämpar med akne-svårigheter eller vill få silkesmjuk hud samtidigt som du fortfarande håller budgeten, dessaexfolierande kroppstvättarkommer förmodligen att visa smidig, slät hud från dina axlar hela vägen ner till dina fötter.

Att anställa enexfolierande kroppstvättliknar att börja eller avsluta din dag med en spabehandling. Exfolianterna i dessa kroppstvättar ger din hud en miniatyrmassage, slätar ut och återfuktar genom att eliminera döda hudceller och luktar himmelskt. Vad kan bli bättre? Om du ännu inte har tillhandahållit enexfolierande kroppstvättett försök, vi har samlat de bästa tillgängliga som du provar.

Dessakroppstvättarinte bara återfukta epidermis utan också återfukta och konditionera utan att skada eller torka av den. Därför, om du letar efter en skonsam och gynnsam kroppstvätt, skulle här vara den 19bästa exfolierande kroppstvättardu kan titta på inköp.

Lista över 19 bästa recensioner av exfolierande kroppstvätt

1 Caudalie Crushed Cabernet Body Scrub

 • Vi säger inte att det är som en happy hour vid badkaret... men vi säger inte det . På fullaste allvar, den här revolutionerande tvättens formulering hämtar sin inspiration från, ja, din favoritrödaktiga, utnyttjande av antioxidant och exfolierande krafter från krossade druvkärnor för att vispa ut torrt, flagigt skal. En gång kombinerat medCaudaliésdesignregim, kan det till och med ge uttunna resultat.

2 Aveeno Positively Radiant Exfoliating Body Wash

 • 18-flytande uns burk medAveeno Positively Radiant Exfoliating Body Washexfolierar skonsamt och rengör huden så att den känns len och mjuk efter bara en användning.
 • Denna tvålfria kroppstvätt är unikt formulerad med hjälp avFuktrik sojakomplexoch naturliga ljusspridare för att förbättra hudens naturliga lyster, förutom krossat valnötsskal och naturliga exfolianter för att sopa bort torr, matt hud.
 • Lämplig för daglig användning, den exfolierande kroppsrengöringen inkluderar patenterad mild teknologi och kan vara lika steril och färgfri.

3 St. Ives Radiant Skin Body Wash

 • Dettaskonsam kroppstvättta bort de döda hudcellerna så att din hud blir klar och slät. Den är packad med 100 % ekologiska extrakt av mandarin apelsin och rosa citron för att ge en uppfriskande och föryngrande konsistens. Kroppstvätten är speciellt gjord för torr hud och kan även undersökas av hudläkare.

4 CeraVe Kroppstvätt med salicylsyra

19 bästa exfolierande kroppstvättar (2021 recensioner och köpguide) | Nubo skönhet (4)

Kontrollera pris på Amazon

(Video) BEST BODY WASHES FROM A SKIN PROFESSIONAL ✍️🤭😍 #skinspecialist #skinexpert #bodywash
 • Känsliga hudtyper kan tro att de borde hålla sig borta från exfoliatorer eftersom tanken på att skrubba ömtålig hud omedelbart påminner om rodnad och irritation. Men det behöver inte bli resultatet om du väljer den bästa formeln.
 • CeraVe är välkänt för sina skonsamma (och derm-godkända) hudvårdsprodukter, tillsammans medCeraVe SA Kroppstvättinkluderar inte några mikropärlor eller korn som vanligtvis finns i lotioner, vilket kan leda till irritation.
 • Icke-komedogen och parfymfri, dettakroppstvättanvänder salicylsyra för att ge skonsam peeling, förutom ceramider, hyaluronsyra och niacinamid för att ge näring och skydda epidermis.
 • Eftersom bensoylperoxid verkligen är bra på att täppa till porer och läka utslag, kan detta också vara bland de bästa sakerna som du kan använda för att hjälpa till att rengöra kroppens akne och grov hud. Om du hanterar keratosis pilaris (eller "kycklingskinn") speciellt, är detta ämne viktigt att ha i din dusch.

5 REN Clean Skincare – AHA Smart Renewal Body Serum

 • Dessa färska 10 procentAHA exfolierande kroppsserumger helkroppsexfoliering utan (ofta skadlig) skrubbning. Den är superlätt med en lotion-gel-hybridkänsla.
 • Seethe serum är fullt av mjölksyra och xylitol, som kan dra in vattenmolekyler inuti huden i ytan, och enzymer, som ökar hudens försvarsbarriär.
 • Massera bara in serumet lätt i steril hud efter en dusch, så kommer formuleringen att exfoliera bort matt hud och lämnar människokroppen mildare, slätare och mycket glansigare.

6 MARLOWE. Nr 102 Kroppsskrubbtvål för män

 • Dettaglycerinbaserad superb tvåltvätttar bort torrhet och döda celler och lämnar huden fylld med en naturlig kombination av passionsblomfrukt, grönt te och extrakt av pilbark gjorda för att fräscha upp och mjuka.
 • Tillverkad i USA är den fri från parabener och ftalater, förutom att varan är grymhetsfri. Mild nog att använda i ditt ansikte, du kommer att vilja andas in den delikata lukten av agarwood, sandelträ och mysk.
 • Utöver det gick den nyaste ihop med sterila Planeten för att ge tvål till individer i fara för hygienrelaterade störningar med varjeMarlowe.

7 Cremo Exfoliating Pacific Sea Salt & Grapefruit Body Wash

 • Om du letar efter den mycketbästa exfolierande kroppstvätt för män, du rekommenderar starkt att du tar en titt på detta erbjudande frånGrädde. Med en anmärkningsvärt uppfriskande doft av Stillahavssalt och grapefrukt, är denna kroppstvätt avsedd att rengöra huden samtidigt som den exfolierar partiklar (havssalt och pimpsten) skonsamt bort död hud och torra fläckar.
 • Och till skillnad från de flesta kroppstvättar och exfoliatorer som har en benägenhet att avlägsna huden från fukt, gör Cremo exfolierande kroppstvätt ett alldeles utmärkt jobb med att återfukta och flagna samtidigt som de exfolierande partiklarna slätar ut och mjukgör huden.
 • Något annat som du verkligen tycker omCremo exfolierande kroppstvättär din underbara lukt. Om det kommer till väldoftande kroppstvättar för killar har Cremo etablerat sig som bland de finaste i sikte. Doften av Stillahavssalt och grapefruktexfolierande kroppstvättdoftar verkligen fräscht, rent, citrusigt och manligt. Det är definitivt värt att snusa.
 • Dettaexfolierande kroppstvätt från Cremoär en bonafide vinnare vid publikationen. Det här luktar inte bara fantastiskt, det gör också ett fantastiskt jobb med att mjuka upp huden samtidigt som den ger mycket återfuktning och fukt. Dessutom är det mycket rimligt prissatt som är ett stort plus.

8 OGX Hydration + havskelp & hyaluronsyra exfolierande kroppsskrubb

19 bästa exfolierande kroppstvättar (2021 recensioner och köpguide) | Nubo skönhet (8)

Kontrollera pris på Amazon

(Video) I TRIED 100+ BODY WASHES SO YOU DON’T HAVE TO!🧼 *top 5 best body washes 2021*✨
 • Om du har känslig hud men fortfarande behöver en fantastisk peeling, så är en annan post på listan ett utmärkt alternativ. Tillverkad med ekologiska ingredienser, dettakroppstvätt från OGXhar varit ett enkelt val för oss.
 • För alla som har känslig hud måste du vara uppmärksam på exakt vilka exfolieringsprodukter du använder. Om det här beskriver dig, så detkroppstvätt ur OGXär precis på din gata.
 • Formuleringen är avsedd att ge en mild till måttlig peeling och använder en naturlig ingrediens som inte kommer att irritera huden. Komponenterna i denna formulering lämnar huden ren och återfuktad med ingen tvålfilm kvar. Utöver det, även om det är en specialtillverkare, är kostnaden mer än billig.

9 Irish Spring Gear Body Wash för män

 • Irish Spring Body Washär en heltäckande tvätt som är konstruerad och designad för att exfoliera din hud och lämna den fräsch och ren.
 • Tvättens avancerade funktionalitet är skonsammare mot människokroppen i motsats till en tvål och hjälper också till att behålla hudens naturliga fukt, så att den ger långvarig fräschör upp till 24 timmar.
 • Producerad med vulkaniska mineraler och luktneutraliserare, dettakroppstvättvårdar huden när du tvättar dig.

10 St Ives Body Wash Smoothing Aprikos

 • Om du letar efter att ta bort torra, grova fläckar, återställa hudens jämnhet och lyster och skämma bort dig själv med den överdådiga doften av aprikos, finns det egentligen bara en skrubb som passar. Dessutom sa vi detta sterilt,parabenfri kroppstvätt.

11 Dove Body Wash avslöjar omedelbart en synligt mjukare hud Skonsam exfoliering

 • Ta farväl av torr hud med denna milda rengöring. Denna städare avDuvaär infunderad med havsmineraler och kan vara sulfatfri, vilket innebär att du kan använda den på din egen kropp utan att oroa dig för hudirritation.
 • Det är en utmärkt exfoliant som hjälper till att hantera torrhet utan att skada huden och ta bort den från de organiska oljorna. Dess ultramilda formulering ger ett närande lödder för att visa din hud som är tjockare.

12 Aromaterapi Stresslindring

19 bästa exfolierande kroppstvättar (2021 recensioner och köpguide) | Nubo skönhet (12)

Kontrollera pris på Amazon

(Video) ✨METHOD BODY COLLECTION | REVIEW - SELF CARE✨
 • Bath & Body Worksär på ett uppdrag som hjälper dig att få ut det mesta av ditt badkar med deras aromaterapisortiment som använder kombinationer av eteriska oljor för att marknadsföra allt från komfort och sömn hela natten till energi och koncentrering på eftermiddagen.
 • DeEucalyptus Spearmint Smoothing Body Scrubär en skummande tvätt med valnötsskal för att exfoliera och vitamin E för att göra huden mjuk. Eteriska oljor från eukalyptus och grönmynta hjälper till att lugna och slappna av, inklusive en doft som en Amazon-konsument garanterar är "inte för överväldigande".

13 Glytone Exfoliating Body Lotion

 • Denna lugnande fuktighetskräm (med 17,5 % linolsyra) jämnar ut hudens struktur, minskar uppkomsten av ojämn hudton med varje program och bidrar verkligen till ett friskare, ljusare utseende.
 • Formulan innehåller vitamin E för att konditionera din hud samt ge antioxidantskydd för att skydda huden från miljöpåverkan.
 • Den är perfekt för alla som har keratosis pilaris även om funktioner för att strama upp, tona, återfukta och exfoliera alla hudtyper. Massera den försiktigt på dina armar, armar och några andra element som kan kräva särskild uppmärksamhet.

14 Oliver Rocket Pine Tar Tvål

 • Det blir inte mer organiskt än tvål som är 100 % hemgjord från USA med kokosolja, vegetabilisk olja, olivolja, sheasmör, aktivt kol, havssalt, tallbeckextrakt, havregryn och lukt.
 • Designad speciellt för män, kan den också användas somskägg och handtvål. Förutom att exfoliera, låter kolet också tvålen bleka huden.

15 MARLOWE. Nr 104 Herr 2-i-1 Kroppstvätt

 • Om du letar efter enexfolierande kroppstvätt för mänmen inte vill investera en mindre förmögenhet, så föreslår jag att du kollar upp dettaKroppsskrubb & tvätt ur Marlowe. Denna 2-i-1 kroppstvätt är gjord för att exfoliera grov, torr hud samtidigt som den rengör, vårdar och lugnar.
 • Exfoliering drivs av aprikosfröpulver och pimpsten, som kan vara både skonsamt mot huden, men kraftfull nog att strömma genom ömma, grova fläckar.
 • Bortsett från exfoliering, producerar denna kroppstvätt ett underbart lödder som gör att huden känns ovanligt ren, slät och återfuktad. Till skillnad från många kroppstvättar med en benägenhet att torka ut huden, gör denna mixskrubb/tvätt ett fantastiskt jobb med att återfukta och flagna medan den rengör.
 • En annan fantastisk sak med denna tvätt är det faktum att den är formulerad med Marlowes egenutvecklade blandning av hudnyttiga komponenter, såsom grönt teextrakt, pilbarkextrakt, passionsblomsextrakt och djupalgextrakt.

16 Jergens Natural Glow Color Primer Exfoliating In-shower Body Scrub

 • Exfolierande kroppsskrubbgör mycket mer än att bara rengöra din kropp. Om du vill ha en bra 2-i-1-produkt som kan hjälpa din hud att se slät och uppfriskande ut och även prima huden för att välja färg, då kan det här valet från Jerkens vara något för dig.
 • Varför gör du inte din hud redo för en solbränna när du exfolierar och se till att du är ren? Denna artikel utför tre jobb och gör detta bra. Den bruna delen av formuleringen är skapad med fruktextrakt och är tänkt att hjälpa din hud att bli solbränna.
 • Dessutom kan det hjälpa till att se till att solbrännan inte är strimmig. Bortsett från det är formuleringen gjord med olika komponenter som hjälper till att återfukta din hud och bota dessa torra fläckar. Allt detta tillsammans med en underbar doft och en budgetvänlig kostnad gör det till en fantastisk investering.

17 Touch Keratosis Pilaris & Acne Exfoliating Body Wash Cleanser

 • Dettarengöringsmedel för kroppstvättär det perfekta alternativet om du letar efter en som är acceptabel för användning på akne och keratosis pilaris.
 • Rengöringen är packad med mjölksyra, hyaluronsyra, salicylsyra och dessa återfuktande ingredienser som fungerar bra på döda hudceller.
 • Dekroppstvättkommer inte bara att exfoliera huden utan kan också minska rodnad och inflammation i deras aknebenägna hud.

18 Bliss Hot Salt Scrub, självuppvärmande kroppspolish

 • För att få ett DIY-spa, denBliss Hot Salt Scrubkan inte besegras. Appliceras på torr hud innan den tas bort, tvätten värms upp när den nuddar din hud, vilket ytterligare förbättrar den avslappnande känslan av rosmarin- och lavendelbladsoljorna från formuleringen. Havssalt och algextrakt kan också tillsättas för att polera bort död hud och lämna den mjuk och slät.

19 Skinceuticals Body Tightening Concentrate

 • Applicera denna terapi för att återstrukturera skadad hud på hela människokroppen, eftersom gelén förenar natriumlaktat, ett mjölksyraderivat med niacinamid och mjölksyra, för att ge exfoliering med en hel del återfuktning.
 • Sval vid användning, den blir jämn hud på dina armbågar, knän och hälar, dessutom för att ge en lyster i hela din kropp. Gelformeln är utmärkt för att massera huden efter en dusch eller ett bad.

Köpguide för bästa exfolierande kroppstvätt

Det finns olika sorters kroppstvätt för olika hudtyper. Ett antal av de vanligaste kroppstvättalternativen är java, även kokosnötsbaserad, havssaltbaserad, örtbaserad och andraåterfuktande kroppstvättar. Så här kan du välja en efter din hudtyp.

Torr hud

För torr, flagnande eller matt hud behöver du enåterfuktande och återfuktande kroppstvätt. Ingredienser som sheasmör, kaffebönor, socker kan ge näring och rengöra torr hud. Ingredienser som hyaluronsyra och salicylsyra kan också fungera på torr hud. Använd kroppstvätt som innehåller dessa ingredienser exfolierar utan att de organiska oljorna skalar av från huden.

Oljig hud

Fet hud kräver mer rengöring jämfört med torr hud eftersom den är benägen att få eksem, psoriasis och fettuppbyggnad. Den mycketbästa exfolierande kroppstvättsom ska användas för att eliminera överskottsuppbyggnaden är en havssaltbaserad kroppstvätt, kroppstvätt med antioxidanter, vitaminer och aloe vera gel. Dessa komponenter kan stoppa finnar, klumpar, ansamling och överdriven talgproduktion.

Känslig hud

Fet hud är mer benägen att få allergiska sjukdomar, och därför rekommenderas det att använda produkter som är acceptabla för känslig hud och som inte innehåller allergener. Det uppmuntras att använda kroppstvätt med aloe vera, växtextrakt, hälsosamma fettsyror, tillsammans med andra utjämnande ingredienser.

Slutsats

Bortsett från det enkla faktum att de tar bort döda hudceller och hjälper till att läka torra fläckar, finns det många andra skäl att integrera en av deras mycketbästa exfolierande kroppstvättarin i din duschrutin. Om du hanterar en hudsjukdom som keratos pilaris (aka KP) på kroppen, använder du enexfolierande kroppstvättkan hjälpa radikalt.

De kan också hjälpa dig att nå slätare hud genom att göra det möjligt för människokroppens krämer och lotioner att tränga in i huden lättare. Exfoliatorer hjälper också till att förhindra inåtväxande hårstrån vid rakning och de ger en jämnare canvas till spraytan så även när du inte använder en tvätt regelbundet, måste du definitivt införliva i din vanliga före och efter en falsk solbränna.

Våra 19 alternativ förbästa exfolierande kroppstvättkommer i ett stort sortiment av formler med olika fördelar för konsumenten. Det finns ett antal olika märken och formuleringar, men för oss har dessa 19 betydligt fler av de aspekter som vi anser vara viktiga i enfantastisk kroppsskrubb. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig att hitta en som du tror kommer att göra jobbet åt dig.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 23/10/2023

Views: 5923

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.